dimarts 02/09/2014
Castellano English Français
Cercar

Una naviera líder

Balèaria és una naviliera espanyola líder en el transport de persones i mercaderies rodades en el Mediterrani espanyol. La companyia opera serveis regulars principalment a les Balears i al sud d'Espanya, i també en el Carib.

Baleària opera els trajectes entre la Península (ports de Barcelona, València i Denia) i les Illes Balears, a més de ser l'única que connecta aquestes illes entre elles. La companyia opera tant en ferry o com en fast ferry, en funció de la distància i les necessitats del passatge.

D'altra banda, Baleària és un dels majors operadors de l'Estret de Gibraltar (principal punt de connexió entre Europa i Àfrica) on manté en servei les línies Algesires-Tànger (des de 2003) i Algesires-Ceuta (des de 2006).

L'aposta per la internacionalització de la companyia, que es va començar a finals de 2011, l'ha portat a operar en una línia entre els Estats Units i les Bahames, sota la marca Bahames Express.

De capital totalment privat, Baleària dóna ocupació directa a prop d'1.000 persones, entre els serveis de terra i de bord, amb 17 vaixells.

Els serveis centrals de la companyia estan situats en Dénia (Comunitat Valenciana), encara que disposa de 17 oficines més.

Entre les principals xifres de l'organització, que va ser creada en 1998, cal esmentar que durant l'exercici 2012 el grup Baleària va transportar prop de 3 milions de passatgers i 3,5 milions de metres lineals de càrrega rodada, facturant 260 milions d'euros.


 

>>>Veure Dossier Baleària

La naviliera disposa d'una flota de 17 vaixells 
Condicions d'ús | Contactar | Mapa web | Baleària Eurolíneas Marítimas S.A., Est. marítima s/n. 03700 DÉNIA (Alacant)
Fiesta Hotel Group